Читатели на Blagoevgrad24.bg ни сигнализираха, че дворът на болницата в Благоевград

...
</TD
>Читатели на Blagoevgrad24.bg ни сигнализираха, че дворът на болницата в Благоевград
Коментари Харесай

Читатели на Blagoevgrad24.bg: Дворът на болницата в Благоевград тъне в мрак, директорът д-р Митев обеща да бъде извършена проверка

Читатели на Blagoevgrad24.bg  ни алармираха, че дворът на болничното заведение в Благоевград е потопен в мрак. По думите им вечер светят единствено няколко лампи, които са извънредно незадоволителни, с цел да осветят цялото пространство.

" Лятото не ни правеше толкоз усещане, само че в този момент, когато денят е по-къс бих споделил, че вечер е ужасно да се движиш в двора на болничното заведение “, разяснява благоевградчанин, поискал анонимност.

От думите му стана ясно, че неналичието на осветяване тормози освен пациентите, само че и медиците, които всекидневно се постанова да се придвижват през двора. В последно време се зародил и още един сериозен проблем – глутници от безстопанствени кучета плъзнали из двора, от време на време четириногите даже проявявали експанзия към преминаващите.

Читателите, които ни изпратиха сигнала показаха вяра, че в най-скоро време осветлението ще бъде възобновено.

За коментар по тематиката Blagoevgrad24.bg  потърси шефът на МБАЛ – Благоевград доктор Огнян Митев, който изясни следното:

" Преди време имаше повреди. По принцип дворът е общински и има един спор кой и по какъв начин би трябвало да го поддържа. Знам, че част от лампите работят, само че не всички. Пак споделям имаме спор, тъй като теренът е общински, а постройките са държавни, т.е. на болничното заведение. Може би оттова изникват такива проблеми. И преди време имахме сходен сигнал, лампите бяха оправени. Сега ще направя инспекция, с цел да забележим каква е обстановката, ще се свърза и с инженера, който дава отговор за поддръжката. Следващата седмица още веднъж може да се чуем и ще ви дам спомагателни детайлности “.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР